Nota de informare

NOTĂ DE INFORMARE

privind prelucrarea datelor cu caracter personal de către

BELMAR ENTERPRISES SRL

 

Această notă de informare descrie, felul în care BELMAR ENTERPRISES S.R.L., cu sediul social în București, str. Virgil Pleșoianu nr. 96, et. 1, ap. 2, secotr 1, înregistrată la O.R.C. sub nr. J40/2684/2012, având CIF 29889735, reprezentantă legal prin administrator Popa Beatrice - Ioana, denumită în continuare “BELMAR” și ”Societatea”, folosește, stochează, actualizează, rectifică/ modifică, distribuie, dezvăluie și șterge informațiile personale pe care ni le-au furnizat și furnizează reprezentanții persoanelor fizice și juridice, partenerii noștri, cu care colaborăm în cursul și pentru realizarea activității noastre, clienții care achiziționează direct de la noi sau accesează ei înșiși serviciile oferite de noi, ori clienții cu care am contractat prin reprezentanții lor legali ori convenționali.

  1. Respectăm dispozițiile legale privitoare la protecția datelor cu caracter personal și punem în aplicare măsuri tehnice și organizatorice de protejare a tuturor operațiunilor privitoare în mod direct sau indirect la datele cu caracter personal, care previn prelucrările neautorizate sau ilegale, precum și pierderile sau distrugerile accidentale sau ilegale.
  2. Prelucrăm date constând din: numele, prenumele, adresa de domiciliu sau reședință, ori cea a locuinței de fapt, codul IBAN (în cazul în care ne faceți plăți prin virament), semnătura și codul numeric personal, numărul dumneavoastră de telefon și adresa dumneavoastră de e-mail, toate cuprinse în contractul încheiat cu noi sau comunicate pentru încheierea contractului, pentru:

– încheierea și executarea contractului încheiat, inclusiv realizarea activităților efectuate de noi în interesul dumneavoastră în virtutea contractului dintre noi – pe durata executării contractului și 3 ani de încetarea efectelor sale;

– ținerea evidențelor fiscale și îndeplinirea obligațiilor fiscale legate de plata serviciilor (obligație legală, pe durata stabilită de lege

-  respectarea interesului legitim al subscrisei, în cazul unui litigiu derivat din executarea contractului, pe durata dreptului de prescripție (3 ani de la epuizarea efectelor contractului).

  1. 3. Prelucrăm datele cuprinse în solicitările și informările dumneavoastră transmise către noi.
  2. Nu utilizăm datele cu caracter personal pentru prelucrarea automatizată și nici pentru realizarea de profiluri. Nu luăm niciodată decizii automate cu privire la dumneavoastră. Utilizăm mijloace tehnice pentru stocarea datelor în condiții de securitate (spații de stocare electronice asigurate cu parolă de acces, spații fizice încuiate și asigurate cu alarmă anti-efracție). Nu prelucrăm date în scopuri secundare incompatibile cu scopurile pentru care le-am colectat.
  3. Nu dezvăluim datele decât pentru realizarea intereselor legitime ale persanelor solicitante sau îndeplinirea obligațiilor legale. Nu vindem, cesionăm, închiriem sau cedăm în alt fel datele dumneavoastră cu caracter personal. Nu transmitem datele dumneavoastră personale în afara României.
  4. Revizuim periodic datele colectate, analizând în ce măsură păstrarea lor este necesară scopurilor menționate, intereselor dumneavoastră legitime sau îndeplinirii obligațiilor legale.
  5. Opțiunile dumneavoastră constau din a nu ne furniza datele cu caracter personal ori de a ne furniza doar o parte din date (cele necesare pentru încheierea și executarea unui contract, cele necesare pentru comunicare). În cazul în care nu ne veți furniza informațiile necesare pentru un contract, vom fi în imposibilitate să încheiem și să executăm acel contract și să ne îndeplinim unele obligații contractuale și legale (de plată, declarative, de efectuare și păstrare a evidențelor financiar-contabile, de efectuare și păstrare a evidenței contractelor).
  6. Trebuie să știți că furnizați date cu caracter personal asumându-vă riscul că nicio modalitate de transmitere nu este complet și absolut sigură. Aveți responsabilitatea de a ne anunța despre necesitatea actualizării datelor dumneavoastră cu caracter personal de îndată ce au intervenit asemenea modificări (schimbare nume/ persoanei ce are calitatea asociați ori administratori, domiciliu/ sediu profesional, altele). Aveți responsabilitatea de a ne anunța deîndată dacă credeți că v-a fost afectat dreptul la viață privată din cauza unei prelucrări de către noi a datelor dumneavoastră personale. Asta ne va ajuta să luăm măsuri cât mai repede pentru a limita sau împiedica producerea unor consecințe negative ale unui asemenea incident de securitate în privința dumneavoastră și, posibil, a altora.
  7. Beneficiați de dreptul de acces, intervenție, rectificare și portare (dacă mijloacele tehnice actuale și disponibile/ accesibile nouă permit acest din urmă lucru) cu privire la datele pe care ni le furnizați, de dreptul de a limita prelucrarea realizată de noi și chiar de a solicita ștergerea datelor în condițiile legii. Menționăm că intervenția asupra datelor pe care ni le-ați furnizat poate fi de natură să împiedice executarea contractului încheiat între dumneavoastră și noi, iar în acest caz subscrisa este exonerată de răspundere. Totodată, pentru datele prelucrate în baza unei obligații legale, persoana fizică nu are dreptul la ștergere, la potabilitate și la opoziție. Vă rugăm să ne aduceți la cunoștință solicitările dumneavoastră, în orice modalitate care permite verificarea sau confirmarea identității solicitantului și îndreptățirea cererii lui. Ne puteți contacta în scris la adresa sediului ori la adresa de corespondență menționată mai sus ori via e-mail la adresa gdpr.ro@beyoutifulblog.ro.
  8. Vă vom răspunde fără întârzieri nejustificate și gratuit. Pentru cereri repetate vizând același subiect putem condiționa emiterea următoarelor noastre răspunsuri de achitarea prealabilă a unei sume acoperitoare pentru cheltuielile administrative. Dacă sunteți nemulțumiți, aveți posibilitatea să vă adresați Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și instanțelor judecătorești.
  9. Este în interesul fiecărei persoane vizate de prelucrarea datelor să verifice, din când în când, actualizările informării noastre privitoare la modul cu prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal. Tot ceea ce ați citit mai sus este perfectibil. Ne puteți transmite ideile dumneavoastră, care ar conduce la îmbunătățirea modului în care abordăm prelucrarea și protejarea datelor personale ale persoanelor vizate, contribuind astfel la o mai bună și legală prelucrare a datelor cu caracter personal de către noi. Este chiar recomandat să ne contactați și să vă implicați în acest proces.

 

Am luat cunoștință,